CINE SUNTEM

Viziune și valori

Misiunea și viziunea noastră încorporează puterea și spiritul Grupului Compass și reprezintă elementele fundamentele ale modelului nostru de afaceri.

Modul în care acționăm, comunicăm și percepem activitatea noastră, în întreaga lume, se traduce în principiile noastre de bază:

CODUL DE CONDUITĂ

Aplicat tuturor celor din Grupul Compass, Codul nostru de Conduită explică felul în care facem afaceri și la ce trebuie să vă așteptați atunci când lucrați cu noi.

CODUL DE ETICĂ

Codul de Etică explică ceea ce așteptăm de la angajații, partenerii, furnizorii și orice altă entitate cu care lucrăm.

CODUL DE CONDUITĂ AL FURNIZORILOR

Codul de conduită global al furnizorilor stabilește principiile, așteptările și comportamentele pe care ni le dorim de la partenerii din lanțul nostru de aprovizionare.

INFORMAȚII PRIVIND SIGURANȚA ALIMENTARĂ

Asigurând un standard operațional care este înțeles și urmat de toți cei care lucrează în cadrul Grupului Compass, politica noastră privind siguranța alimentară pregătește calea către comportamente pozitive

INTEGRITATEA LANȚULUI DE APROVIZIONARE

Activitățile noastre au un impact asupra multor persoane și, acționând într-o manieră responsabilă, suntem capabili să oferim nu numai calitate, ci și nivelul de siguranță pe care îl solicităm, promovând și sprijinind alte companii și angajații acestora.

POLITICA PRIVIND SĂNĂTATEA ȘI SIGURANȚA LA LOCUL DE MUNCĂ

Preocuparea noastră numărul unu este siguranța angajaților noștri, a clienților noștri și a comunității mai largi în care activăm și din care facem parte.

POLITICA PRIVIND DREPTURILE OMULUI

Această politică este un ghid pentru a ne asigura că angajații noștri sunt bine tratați și că beneficiază de aceleași drepturi, indiferent de țara în care activăm. Politica Grupului Compass în legătură cu drepturile omului este strâns legată de Codul nostru de Conduită și de cel de Etică.

Sănătatea, siguranța și protejarea mediului înconjurător sunt în topul priorităților noastre 

Nu facem nicio concesie sau compromis care să afecteze sănătatea clienșilor, angajaților și colaboratorilor noștri. Acționăm responsabil față de mediul înconjurător și față de societate în ansamblul său.

Nivel ridicat de calitate pentru parteneriate pe termen lung

Câștigarea respectului clienților noștri a dat naștere parteneriatelor noastre pe termen lung. Suntem conștienți de faptul că trebuie să continuăm să oferim servicii la standarde înalte și să le inovăm în mod constant pentru a ne menține acest nivel de respect și pe viitor.

Dezvoltare continuă

Dezvoltare, dezvoltare, dezvoltare...a angajaților noștri, a serviciile noastre.Ne modernizăm activitatea în fiecare an și creăm, astfel, un mediu provocator și interesant, care oferă oportunități egale tuturor persoanelor, astfel încât aceștia să învețe și să aibă succes.

Monitorizare constantă

Măsurăm constant și analizăm performanțele noastre, astfel încât să putem adăuga valoare acțiunilor noastre și să asigurăm o creștere organică a companiei.

Eficiență în tot ceea ce facem

Cu ajutorul unei conduceri calificate și puternice, echipa noastră locală se concentrează permanent pe performanță, astfel încât să putem obține cele mai bune rezultate, în modul cel mai eficient.

Compass Group

Mai mult

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept