Cultura noastra interna

Speak UP

La Compass Group oamenii noștri și cultura noștră internă fac diferența în ceea ce facem și în modul în care deservim milioane de consumatori din întreaga lume.

Apreciem și promovăm o cultură a integrității bazată pe principiile TRANSPARENȚEI, ÎNCREDERII și RESPONSABILITĂȚII și ne susținem standardele etice înalte în conformitate cu Valorile noastre, Codul de conduită în afaceri Compass Group, Codul de etică Compass Group, dar și prin Politica noastră internă - SPEAK UP.

POLITICA NOASTRĂ INTERNĂ-SPEAK UP

Aplicat tuturor celor din Grupul Compass, Codul nostru de Conduită explică felul în care facem afaceri și la ce trebuie să vă așteptați atunci când lucrați cu noi.

SpeakUp, We're Listening este programul de raportare confidențial al Compass Group, care este accesibil oricui, disponibil 24/7 365 de zile pe an și este gestionat de Group Ethics and Integrity (E&I), o echipă dedicată de profesioniști grijulii și de încredere, independent de orice alte linii de afaceri.

SpeakUp, We’re Listening vă oferă o alegere, depinde de dvs. dacă trimiteți un raport confidențial sau anonim. Este important de știut că informațiile furnizate și dreptul la anonimat pot face obiectul legilor locale.

Preocupările dumneavoastră sunt foarte importante – suntem aici să vă ascultăm.

Succesul nostru continuu se bazează pe construirea și menținerea relațiilor pozitive cu clienții și consumatorii noștri, colegii și acționarii, dar și cu partenerii noștri de afaceri, organizațiile guvernamentale și neguvernamentale, furnizorii și comunitățile mai largi în care lucrăm.

Ne angajăm să stabilim cele mai înalte standarde pentru o practică de afaceri responsabilă, care sunt susținute de un cadru global de politici și măsuri și se regăsesc implicit și în Politica noastră Speak Up.

Compass Group

Mai mult

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept