SUSTENABILITATE

Cei cinci piloni ai sustenabilității

Avem ambiția de a ne aduce propria contribuție pozitivă pentru a asigura un stil de viață sănătos clienților, oaspeților și angajaților noștri, precum și comunităților în care activăm. Ca parte a celui mai mare furnizor de servicii alimentare și de servicii de suport, și anume Compass Group PLC, avem responsabilitatea de a crea valoare și de a avea un impact pozitiv în lume. Lipsa resurselor naturale, schimbarea demografică, impactul asupra mediului redefinesc astăzi așteptările sociale, dar și modul în care înțelegem și operăm o afacere. Prin urmare, strategia noastră de Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) a devenit o parte foarte importantă a dezvoltării durabile a companiei noastre.

Găsirea, imaginarea unor modalități noi și inovatoare prin care să putem realiza ceea ce așteaptă clienții noștri de la noi, fără a influența negativ viitorul generației mai tinere reprezintă nu doar o provocare, ci și un motiv de a fi mândri, pentru că suntem bucuroși să fim un element al schimbării și să influențăm alte comportamente pozitive.

Alături de clienții și furnizorii noștri transformăm strategia de sustenabilitate în acțiuni măsurabile. Ne bazăm acțiunile pe cinci principii: credem în potențialul oamenilor, achiziții durabile și responsabile, bunăstarea oamenilor, protecția mediului înconjurător și politici sociale incluzive.

Pentru mai multe informații despre abordarea durabilă a Grupului Compass, faceți click aici.

Politici sociale

Angajamentul nostru față de societate și de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea este foarte important pentru noi. Fiind o organizație globală, este de datoria noastră să sprijinim comunitățile locale. Oferim persoanelor dezavantajate de pe piața muncii oportunitatea de a lucra într-un mediu sigur și securizat, un mediu bazat pe egalitate și respect.

Strategia noastră pe termen lung

Protejarea și îmbunătățirea bunăstării angajaților noștri este importantă pentru noi. Avem politici interne transparente, verificăm cu atenție și monitorizăm procesele îndeaproape pentru a asigura siguranța și bunăstarea nu numai pentru oamenii noștri sau pentru cei care lucrează cu noi, ci și pentru clienții și oaspeții noștri.

Misiunea de a găsi metode pentru a asigura o creștere durabilă va continua în cadrul companiei noastre. Până în anul 2020, obiectivele pe care le avem de îndeplinit sunt:

  • Promovarea unui stil de viață mai sănătos în rândul clienților și consumatorilor noștri. Nutriția este o parte importantă a dezvoltării durabile și ne angajăm să îi informăm și să îi ghidăm pe oaspeții noștri astfel încât aceștia să adopte un stil de viață mai echilibrat;
  • Îmbunătățirea continuă a măsurilor noastre de siguranță și securitate;
  • Menținerea și dezvoltarea și mai mult a mediului de lucru: ocuparea forței de muncă în mod echitabil, oportunități extraordinare de carieră și un loc decent de muncă reprezintă credința noastră fundamentală.

„Companiile pot face alegeri durabile. Este de datoria lor să facă acest tip de alegeri și să le confere putere indivizilor pentru a acționa în mod responsabil față de viitor. Promovarea practicilor durabile și creșterea gradului de conștientizare pentru a avea un rezultat pozitiv și pentru ca societatea noastră să facă un pas înainte sunt elemente necesare pentru un viitor mai strălucitor.”"

Compass Group

Mai mult

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept