WEBSITECe facem

Scolarest

Mai eficient și sigur cu platforma de catering dedicată nevoilor specifice din sectorul academic.

Câte o experiență inedită în fiecare farfurie

Prospețime și varietate pentru alimente cu adevărat nutritive! Încurajăm stilul de viață sănătos în școlile de pretutindeni, printr-o alimentație bazată numai pe ingrediente proaspete și produse sezoniere. Pentru a crește adulți sănătoși, începem cu un stil de viață sănătos încă din copilărie.  Meniurile noastre dedicate copiilor sunt concepute să le ofere atât nutrienții de care au nevoie, dar și să-i educe pe aceștia cu privire la beneficiile unui stil de viață sănătos. Scolarest este dedicat mediului academic și încurajează performanța prin fuziunea alimentelor gustoase și sănătoase, într-o dietă armonioasă și echilibrată.

O abordare de la A la Z

Scopul nostru este să adăugăm valoare vieții copiilor, să ne aducem contribuția pentru viitorul acestora, în timp ce oferim suport și asistență partenerilor noștri (școli, profesori și părinți), astfel încât aceștia să se concentreze asupra performanței și eficienței educaționale a copiilor. Soluțiile noastre de catering sunt integrate în fiecare mediu școlar și printr-un parteneriat transparent, putem găsi soluțiile personalizate potrivite, soluții care să se traducă în concepte culinare inovatoare și o experiență culinară completă.

Profesioniști și experți în slujba nutriției copiilor

Echipa noastră se străduiește să aducă cele mai noi tendințe, să prezinte programe care sunt atractive și pozitive pentru dezvoltarea copiilor. Accentul nostru se pune și pe educarea școlilor, a profesorilor și a partenerilor cu privire la ceea ce este recomandat sau nu în serviciul de catering al școlilor, bazându-ne pe experiența Grupului Compass.

Meniu nutritiv din ingrediente specifice fiecărui sezon

Bucătarii noștri colaborează strâns cu nutriționiști și reprezentanți ai școlilor pentru a crea mese echilibrate, proaspete, sezoniere, sănătoase și atrăgătoare pentru cei mici. Punem în aplicare un program special referitor la alergii și instruim personalul nostru în mod adecvat pentru a ne asigura că toate alergiile alimentare sau cerințele specifice pentru fiecare copil vor putea fi rezolvate cu ajutorul unei soluții potrivite și în timp util.

Află mai multe pe website-ul nostru!

WEBSITE

Testimoniale clienți

  • Craiova
  • Sibiu
  • Bucharest

Respect reciproc, încredere și viziune comună

„ Grija față de nevoile angajaților noștri reprezintă una din prioritățile noastre, indiferent dacă vorbim despre dezvoltarea lor sau despre oferirea celor mai bune servicii de servire zilnică a prânzului, catering, transport etc. Colaborarea cu firma Eurest a început în urmă cu 1 an, odată cu dorința companiei de a redeschide cantina Ford. Profesionalismul de care au dat dovadă pe tot parcursul procesului de selectare, ne-a determinat să îi alegem pentru a ne fi parteneri. Feedback-ul constant pozitiv primit de la angajații noștri, de la vizitatorii din Europa, ca urmare a serviciilor de calitate oferite de firma Eurest ne dovedește că alegerea făcută a fost una înțeleaptă și în folosul ambelor părți. Nu poate fi construită o relație de afaceri fără o muncă în echipă, respect reciproc, încredere și viziune comună, acestea fiind doar câteva din ingredientele necesare pentru un parteneriat pe termen lung, iar firma Eurest ne-a demonstrat că deține toate aceste elemente esențiale. Le mulțumim pe această cale pentru toate lucrurile frumoase pe care le facem împreună .”

Ford

Un adevărat partener, profesionist și interesat de nevoile clientului

„Un meniu sănătos, variat, plin de savoare, precum și o companie alături de care să împărtășim aceleași valori, au fost principalele criterii când ne-am ales furnizorul la Continental Sibiu. Alături de Eurest, am descoperit nu doar o companie responsabilă, ci un adevărat partener, profesionist și interesat de nevoile clientului. Avem convingerea, că această colaborare va aduce pe termen lung beneficii și satisfacții de ambele părți."

Continental

Servicii de înaltă calitate şi adaptate nevoilor noastre

„Colaborarea dintre Bosch şi Eurest a început acum mai bine de 12 ani. În această perioadă, echipa Eurest a demonstrat profesionalism şi pasiune, dovedindu-se cea mai bună alegere pentru compania noastră. În locaţiile Bosch din Bucureşti, Cluj şi Blaj, Eurest oferă servicii de înaltă calitate şi adaptate nevoilor noastre. Are în aceleaşi timp capacitatea de a oferi 1200 de porţii de mâncare pe tură pentru unităţile de producţie, dar şi servicii de protocol în cazul evenimente speciale din cadrul companiei. Echipa Eurest s-a implicat în proiecte precum activităţile noastre de CSR sau inaugurarea noilor cantine din cadrul locaţiilor Bosch, demonstrând cu orice ocazie disponibilitate şi dedicare. Având la bază sentimentul de încredere reciprocă am construit împreună un parteneriat pe termen lung.”

Bosch

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept