Cum lucrăm

Echipa noastră

Rețeta succesului: o echipă motivată

Combinând experiența culinară, inovația, creativitatea și pasiunea, asigurăm servicii excelente, în fiecare zi. Dedicarea și dorința de a ne autodepăși, atitudinea pozitivă orientată către găsirea soluțiilor potrivite, dar mai ales adecvate pentru fiecare client și consumator, reprezintă baza succesului nostru. Încurajăm dezvoltarea profesională și personală a fiecărui angajat, deoarece știm că astfel putem crește performanța propriului business și ne putem asigura locul pe o piață în continuă dezvoltare. Scopul nostru este de a îmbunătăți și de a diversifica competențele și cunoștințele fiecărui angajat în parte, pentru a ne asigura că oferim clienților rezultate excelente de fiecare dată. Prin intermediul cursurilor de formare internă și workshop-urilor asigurăm continuitatea afacerii la cele mai înalte standarde. 

Afacerile cresc împreună cu oamenii!

Implicarea angajaților, comunicarea deschisă, dezvoltarea relațiilor prin recompensarea performanțelor deosebite sunt obiectivele Compass Group. Punem la dispoziție un mediu de lucru capabil să îmbunătățească continuu performanțele, dar și activitatea business-ului nostru, prin dezvoltarea unor structuri operaționale eficiente. Fiecare angajat Compass are oportunitatea de a-și dezvolta constantant abilitățile, prin cursuri de formare și ateliere de specialitate. Oamenii potriviți la locul potrivit pentru un business de succes!

Oameni extraordinari, oportunități reale

Știm că oamenii care lucrează în echipe sunt mai buni atunci când vine vorba de consolidarea respectului și încrederii reciproce, ceea ce generează un succes și mai mare pentru companie. De aceea, formăm echipe la nivel național, depășim limitele culturale și funcționale care să ne permită implementarea unor decizii echilibrate și creearea unei atmosfere de încredere reciprocă.

Recrutăm oamenii potriviți, iar acest lucru se reflectă în calitatea serviciilor oferite, în satisfacția consumatorilor și clienților noștri, dar mai ales în prosperitatea și consolidarea companiei de până acum.

Ne angajăm să asigurăm un mediu de lucru sigur pentru toți angajații și să promovăm cele mai bune practici din domeniu în cadrul companiei noastre.

Relațiile noastre se bazează pe respectul pentru demnitatea tuturor, iar politicile noastre asigură că angajații actuali sau viitori au acces la aceleași oportunități de carieră, indiferent de vârstă, sex, religie, origine etnică sau orice altă caracteristică individuală care nu are legătură cu calificarea și abilitățile. În plus față de oferirea unei game largi de cursuri și ateliere, operăm și un centru regional de formare pentru a extinde potențialul Managerilor de Unități. Considerăm programul nostru de training complex ca fiind cea mai importantă investiție de afaceri pe care o putem realiza.

Stare de bine la locul de muncă

Ne concentrăm toate eforturile spre a consolida o forță de muncă mai durabilă, pe termen lung prin creșterea satisfacției și moralului angajaților, dar și fidelizare personalului prin intermediul politicilor și procedurilor de resurse umane care îndeplinesc cele mai înalte standarde în programele de bunăstare.

Crearea unui mediu de lucru sigur și securizat este de maximă importanță.

Comportamentele sănătoase au ca rezultat îmbunătățirea productivității și vor crea afaceri sănătoase cu angajați fericiți. În cadrul companiei Compass, considerăm că bunăstarea la locul de muncă are un impact semnificativ asupra calității serviciilor și influențează relația noastră cu clienții și consumatorii. Sentimentul de a fi apreciat și prețuit pentru munca dvs. se traduce ușor în interacțiunile noastre de zi cu zi.

Bunăstarea este cheia succesului

Considerăm că bunăstarea la locul de muncă are un impact semnificativ asupra calității serviciilor și influențează relația noastră cu clienții și consumatorii. Sentimentul de a fi apreciat și prețuit pentru munca depusă se traduce ușor în interacțiunile noastre de zi cu zi.

Echilibru intre muncă și viața personală

Mai mult decât atât, avem proceduri solide pentru a reduce absenteismul și pentru a încuraja implicarea angajaților. Găsirea soluțiilor potrivite pentru a sprijini redresarea angajaților noștri și pentru a ne asigura că oamenii se bucură de un echilibru bun între personal și profesional pentru a le arăta că le prețuim nevoile este un factor cheie pentru noi. Toate inițiativele pe care le creăm ne ajută atât la reducerea procentului absenteismului, cât și la creșterea nivelului de retenție a angajaților în cadrul companiei.

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept