Cine suntem

Despre noi

Relațiile de lungă durată și de calitate ne fac mai buni

Iubim ceea ce facem și facem ceea ce iubim! Servind milioane de oameni din întreaga lume, în fiecare zi, avem ocazia de a fi o parte importantă din viața clienților noștri și de a le îmbunătăți sentimentul de bunăstare. Deși suntem mândri cu serviciile noastre, suntem și mai mândri de relațiile noastre cu clienții și consumatorii deopotrivă. Serviciile noastre personalizate, create pentru a satisface cerințele și nevoile fiecărui model de afaceri, așteptările și nevoile fiecărui client, dezvăluie beneficiile reale ale externalizării serviciului alimentar.

Pasiune și profesionalism

Nu compromitem niciodată sănătatea și siguranța acțiunilor noastre și a angajaților noștri! Tot ceea ce am realizat, atât la nivel global, cât și la nivel local, este rezultatul dedicării noastre totale față de cele două concepte fundamentale. Ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre și depunem toate eforturile necesare, cu respect, onestitate și corectitudine, pentru a ne aduce contribuția la evoluția societății.  Nu desconsiderăm niciun parteneriat.

Bunăstarea oamenilor, în centrul strategiei noastre

Acțiunile noastre au în centru oamenii. Am implementat programe din ce în ce mai complexe, axate pe împuternicirea angajaților noștri și insuflarea spiritului lor antreprenorial, pe profesionalism și dedicare. Deoarece clienții noștri provin din toate industriile majore, suntem conștienți de importanța unui personal instruit, capabil să înțeleagă așteptările acestor industrii și să le traducă în acțiuni reale.

Energia unei rețele globale

Cu mai mult de 16 ani de experiență pe piața românească, oferim o experiență culinară unică pentru peste 40 de clienți, în toate sectoarele principale de afaceri, care deservesc mai mult de 45.000 de mese în fiecare zi. Combinând inovația cu creativitatea, am pus bazele unor parteneriate pe termen lung și, tocmai din acest motiv, primul nostru client din România încă lucrează cu noi.

În ultimii ani, inițiativele noastre și hotărârea noastră de a găsi soluții de ultimă oră pentru a ne ajuta să susținem și să ne dezvoltăm, la nivel global și local, ne-au transformat în alegerea numărul unu în industria de servicii alimentare și de asistență. Suntem un partener de încredere și avem avantajul de a combina experiența și know-how-ul global din peste 50 de țări cu gustul local și spiritul antreprenorial.

Garanția unui partener de încredere

A avea încredere în partenerul dvs. și a se baza pe acesta sunt elemente foarte importante în afaceri, aspecte de care nu trebuie să vă îngrijorați atunci când lucrați cu Compass. Ne luăm angajamentul pentru a stabil cele mai înalte standarde, de a avea o abordare responsabilă, derivată dintr-un cadru global de politici și măsuri.

Compass Group

Mai mult

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept