Cum lucrăm

Inovăm, achiziționăm, pregătim și servim

Serviciile noastre se concentrează pe calitate, nu pe cantitate. Mizăm pe eficiența costurilor, valori nutritive pentru toate ingredientele achiziționate, program de achiziții cu standarde riguroase, indiferent dacă vorbim despre alimente, ingrediente, echipamente etc. Consecvența calității produselor și serviciilor reprezintă scopul final al prestației noastre.

Lanțul de aprovizionare - un lanț al legăturilor de durată

Ne propunem să colaborăm îndeaproape cu furnizorii și producătorii noștri pe termen lung, și împreună cu aceștia, să dezvoltăm proiecte ce pot să îmbunătățească calitatea generală a serviciilor noastre. Pentru noi, aceasta înseamnă că ne dorim și cultivăm relații durabile, relații care se bazează pe un principiu de dezvoltare continuă. La nivel internațional, cât și local, prestăm servicii care să asigure o varietate mare de produse, dar și pentru a oferi mai multe opțiuni clienților noștri.

Serviciul de relații cu clienții - un dialog continuu și transparent

Ne dorim să oferim cele mai bune servicii de catering de pe piață. Și credem că reușim, deoarece echipa noastră dinamică și multicalificată este susținută în permanență de experiența și cunoștințele specialiștilor locali și internaționali. Abilitățile, experiența și dorința de a fi mai buni și de a obține mai mult, toate ambalate într-o atmosferă bună și un atitudine pozitivă, au asigurat succesul nostru de până acum și ne oferă speranța că putem dezvolta și construi lucruri și mai mari în viitor. Înțelegem importanța serviciului pentru clienți și tocmai de aceea facem toate eforturile posibile pentru a înțelege și a traduce în branduri, concepte și idei, tendințele actuale și așteptările pieței.

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept