Cum lucrăm

Sănătate, siguranță și mediu

Este datoria noastră morală de a ne proteja clienții, consumatorii și mediul prin menținerea unei culturi de lucru sigure și sănătoase, pe baza îmbunătățirii continue a serviciilor noastre.

Sănătatea și bunăstarea consumatorilor - prioritatea numărul 1.

Standardele HSE în domeniul siguranței alimentare și al managementului privind mediul înconjurător dezvoltă comportamente pozitive și garantează siguranța echipelor noastre. Politicile și procedurile noastre gândite cu foarte multă atenție sunt clar comunicate tuturor părților implicate și corect implementate pentru a ne asigura că serviciile pe care le desfășurăm sunt conforme din punct de vedere legal, dar și la cele mai înalte standarde din piață.


Sănătatea, siguranța și bunăstarea înseamnă mai mult decât simple procese și proceduri scrise

Faptul că HSE este prioritatea noastră numărul unu, oferă încredere și confort clienților noștri în ceea ce privește siguranța și proveniența alimentelor. Modul nostru de abordare a sănătății și siguranței este bazat pe imbunătățire și dezvoltare constantă, dar și pe implicarea totală a echipelor noastre. Oferim un serviciu de calitate livrat de oameni cărora le pasă și susținut de utlimele inovații în domeniu.

Servicii de calitate, creativitate și inovație tehnologică

Acreditările standard internaționale pe care le-am obținut: ISO 9001/14001/18001 și programele noastre inovatoare, precum și dezvoltarea continuă a bunelor practici sunt elemente cheie ale importanței pe care o acordăm fiecărui aspect al sănătății, siguranței și calității. Utilizăm standarde de management recunoscute la nivel internațional pentru aspecte ce țin de calitate și siguranță alimentară pentru a ne asigura că facem ceea ce trebuie, atunci când trebuie.

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept