WEBSITE Ce facem

Eurest Services

Servicii de curățenie și întreținere pentru ca angajații tăi să se simtă confortabil la birou.

O experiență mai bună pentru angajații tăi și servicii de calitate la prețuri avantajoase.

Prin Eurest Services venim în ajutorul fiecărui partener care are nevoie de soluții de întreținere și curățenie. Angajații noștri sunt foarte dedicați și mai presus de toate, calificați. Avem grijă ca aceștia să fie frecvent instruiți prin trainingurile speciale pe care le punem la dispoziție.  De asemenea, sistemele noastre de management și organizare au fost concepute pentru a controla în cele mai mici detalii procesele și activitățile interne, pentru a ne asigura că oferim o calitate constantă serviciilor prestate.  Eurest Services este tot ceea ce aveți nevoie pentru spațiile de birouri, industriale, spații comerciale etc.

Confort și curățenie, în slujba relaxării

Soluțiile eficiente și accesibile din punct de vedere al costurilor, produsele prietenoase cu mediul înconjurător, oamenii, atenția la detalii - toate acestea sunt ingredientele care garantează că spațiul de lucru al angajaților va fi curat și sănătos, astfel încât aceștia să se simtă confortabil la birou. Prin serviciile noastre de curătenie și mentenanță dorim să contribuim pozitiv la îmbunătățirea stării de sănătate a angajaților și productivității acestora.


Când tehnologia ne ajută să te ajutăm

Suntem fani ai inovației prin creativitate și tehnologie. De aceea, prin Sistemul de Proceduri Operaționale (SPO), bază de date cu cele mai bune practici în domeniu, conectată la un software de management, știm tot timpul ce avem de făcut când vine vorba despre întreținerea și curățenia din clădirea ta. Totul este interconectat, astfel încât echipa noastră din teren are instant acces la informații și poate menține lucrurile așa cum merită angajații tăi: într-o atmosferă perfect curată și confortabilă.

Ridicăm așteptările clienților, apoi le depășim

Angajamentul nostru față de practici responsabile este un crez onest al nostru dintotdeauna. Lucrăm constant pentru inovație, astfel încât să livrăm mereu la standarde de calitate și la așteptările clienților noștri. 

Dar nu ne oprim aici. Pentru că trăim într-o lume a vitezei, în care nevoile clienților și consumatorilor se schimbă rapid, venim constant cu soluții noi și servicii, care depășesc așteptările și uimesc prin eficiență și calitate.
Hard Facilities Management

Pentru a rula eficient, fiecare afacere necesită o gamă largă de servicii prestate la fața locului. În funcție de mărimea fiecărei locații, oferim servicii personalizate, de la servicii Soft FM pana la servicii Hard FM, asigurându-ne că acestea sunt implementate și întreținute corect. Serviciile noastre de Hard FM includ întreținerea clădirilor, mentenanță sisteme electrice și de joasă tensiune, HVAC și instalații sanitare. Dacă serviciile noastre de Soft FM oferă bunăstare la locul de muncă, serviciile noastre de Hard FM asigură sănătatea, siguranța și bunăstarea angajaților clienților noștri, făcându-le sa fie un must-have în portofoliul nostru.

Testimoniale clienți

  • Craiova
  • Sibiu
  • Bucharest

Respect reciproc, încredere și viziune comună

„ Grija față de nevoile angajaților noștri reprezintă una din prioritățile noastre, indiferent dacă vorbim despre dezvoltarea lor sau despre oferirea celor mai bune servicii de servire zilnică a prânzului, catering, transport etc. Colaborarea cu firma Eurest a început în urmă cu 1 an, odată cu dorința companiei de a redeschide cantina Ford. Profesionalismul de care au dat dovadă pe tot parcursul procesului de selectare, ne-a determinat să îi alegem pentru a ne fi parteneri. Feedback-ul constant pozitiv primit de la angajații noștri, de la vizitatorii din Europa, ca urmare a serviciilor de calitate oferite de firma Eurest ne dovedește că alegerea făcută a fost una înțeleaptă și în folosul ambelor părți. Nu poate fi construită o relație de afaceri fără o muncă în echipă, respect reciproc, încredere și viziune comună, acestea fiind doar câteva din ingredientele necesare pentru un parteneriat pe termen lung, iar firma Eurest ne-a demonstrat că deține toate aceste elemente esențiale. Le mulțumim pe această cale pentru toate lucrurile frumoase pe care le facem împreună .”

Ford

Un adevărat partener, profesionist și interesat de nevoile clientului

„Un meniu sănătos, variat, plin de savoare, precum și o companie alături de care să împărtășim aceleași valori, au fost principalele criterii când ne-am ales furnizorul la Continental Sibiu. Alături de Eurest, am descoperit nu doar o companie responsabilă, ci un adevărat partener, profesionist și interesat de nevoile clientului. Avem convingerea, că această colaborare va aduce pe termen lung beneficii și satisfacții de ambele părți."

Continental

Servicii de înaltă calitate şi adaptate nevoilor noastre

„Colaborarea dintre Bosch şi Eurest a început acum mai bine de 12 ani. În această perioadă, echipa Eurest a demonstrat profesionalism şi pasiune, dovedindu-se cea mai bună alegere pentru compania noastră. În locaţiile Bosch din Bucureşti, Cluj şi Blaj, Eurest oferă servicii de înaltă calitate şi adaptate nevoilor noastre. Are în aceleaşi timp capacitatea de a oferi 1200 de porţii de mâncare pe tură pentru unităţile de producţie, dar şi servicii de protocol în cazul evenimente speciale din cadrul companiei. Echipa Eurest s-a implicat în proiecte precum activităţile noastre de CSR sau inaugurarea noilor cantine din cadrul locaţiilor Bosch, demonstrând cu orice ocazie disponibilitate şi dedicare. Având la bază sentimentul de încredere reciprocă am construit împreună un parteneriat pe termen lung.”

Bosch

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept