WEBSITE Ce facem

Eurest

Dincolo de gustul delicios, mâncarea e o limbă universală ce unește oameni, aduce laolaltă familii și comunități.

Aducem un plus de energie cu extra „bucurie” angajaților tăi, la locul de muncă

Răspundem unei piețe în continuă schimbare prin crearea de servicii și soluții personalizate, prin îmbunătățirea constantă a experienței clienților noștri și cultivarea unui sentiment de comunitate oferit de un element comun: pofta de mâncare bună!

Armonie prin mâncare la locul de muncă

Da, mâncarea joacă un rol esențial la locul de muncă și este unul dintre ingredientele care sprijină loializarea angajaților. De aceea, restaurantele pe care le putem organiza la sediul clienților, și nu numai, pot fi un beneficiu foarte important pentru angajați. Restaurantele Eurest nu sunt doar simple spații de servit masa, ci locuri speciale care creează comunități. Rețeta noastră, pentru companiile care doresc să implementeze pentru angajați soluții de catering, cuprinde un mix delicios care are ca ingrediente principale: un program nutrițional sănătos, tarife accesibile și un spațiu decorat pentru a crea o atmosferă relaxată, confortabilă, care înlesnește crearea unor comunități.


Simte gustul și aromele unui meniu sănătos

Creăm meniuri care au la bază principii de alimentație sănătoasă și nutritivă, dar care respectă și mediul înconjurător prin acțiuni specifice care au în vedere controlul lanțului de aprovizionare și reducerea risipei alimentare. Punem sănătatea și dorințele clienților noștri pe primul loc, de aceea realizăm programe personalizate de nutriție pentru fiecare companie, potrivite specificului angajaților sau regiunii în care își desfășoară activitatea. Totul pentru a încuraja și susține un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată.

Echipă formidabilă pentru clienți fericiți

Ne mândrim cu oamenii din echipa noastră, cu pasiunea lor și implicarea de zi cu zi. Am creat un mediu de lucru bazat pe dezvoltare, profesională și personală, dar și respect, pentru a ne asigura că toți angajații noștri sunt fericiți la locul de muncă. Știm că fiecare angajat fericit transmite energie pozitivă și către clienți. Gătim și muncim cu dragoste pentru un stil de viață sănătos. Angajații noștri sunt calificați și respectă standardele internaționale de calitate (HSE) și de protecție a sănătății consumatorului și protecției mediului înconjurător.

Dorințele tale, obiectivele noastre

Pentru că suntem o companie globală cu o abordare locală, vei beneficia de toate cunoștințele și experiența rețelei internaționale Compass Group. În același timp, oferim experiențe culinare unice și adaptate specificului local, prin combinarea a două ingrediente importante: inovație și creativitate. Cele două sunt combinația ideală care ne ajută să ne menținem relațiile pe termen lung cu clienții și consumatori noștri. Contează foarte mult cum se simt clienții noștri și dintotdeauna vom ținti cât mai sus, pentru prosperitatea și bunăstarea lor.

De aceea, oferim soluții integrate care au în vedere atât spațiul destinat mâncării, cât și meniului în sine. Crearea unor restaurante inovatoare și multifuncționale, care să respecte cerințele clienților, a fost dintotdeauna un obiectiv pentru noi. Modul în care lucrăm și experiențele pe care le oferim, creează comunități și îmbunătățesc modul de viață al oamenilor.

Află mai multe pe website-ul nostru!

WEBSITE

Testimoniale clienți

  • Craiova
  • Sibiu
  • Bucharest

Respect reciproc, încredere și viziune comună

„ Grija față de nevoile angajaților noștri reprezintă una din prioritățile noastre, indiferent dacă vorbim despre dezvoltarea lor sau despre oferirea celor mai bune servicii de servire zilnică a prânzului, catering, transport etc. Colaborarea cu firma Eurest a început în urmă cu 1 an, odată cu dorința companiei de a redeschide cantina Ford. Profesionalismul de care au dat dovadă pe tot parcursul procesului de selectare, ne-a determinat să îi alegem pentru a ne fi parteneri. Feedback-ul constant pozitiv primit de la angajații noștri, de la vizitatorii din Europa, ca urmare a serviciilor de calitate oferite de firma Eurest ne dovedește că alegerea făcută a fost una înțeleaptă și în folosul ambelor părți. Nu poate fi construită o relație de afaceri fără o muncă în echipă, respect reciproc, încredere și viziune comună, acestea fiind doar câteva din ingredientele necesare pentru un parteneriat pe termen lung, iar firma Eurest ne-a demonstrat că deține toate aceste elemente esențiale. Le mulțumim pe această cale pentru toate lucrurile frumoase pe care le facem împreună .”

Ford

Un adevărat partener, profesionist și interesat de nevoile clientului

„Un meniu sănătos, variat, plin de savoare, precum și o companie alături de care să împărtășim aceleași valori, au fost principalele criterii când ne-am ales furnizorul la Continental Sibiu. Alături de Eurest, am descoperit nu doar o companie responsabilă, ci un adevărat partener, profesionist și interesat de nevoile clientului. Avem convingerea, că această colaborare va aduce pe termen lung beneficii și satisfacții de ambele părți."

Continental

Servicii de înaltă calitate şi adaptate nevoilor noastre

„Colaborarea dintre Bosch şi Eurest a început acum mai bine de 12 ani. În această perioadă, echipa Eurest a demonstrat profesionalism şi pasiune, dovedindu-se cea mai bună alegere pentru compania noastră. În locaţiile Bosch din Bucureşti, Cluj şi Blaj, Eurest oferă servicii de înaltă calitate şi adaptate nevoilor noastre. Are în aceleaşi timp capacitatea de a oferi 1200 de porţii de mâncare pe tură pentru unităţile de producţie, dar şi servicii de protocol în cazul evenimente speciale din cadrul companiei. Echipa Eurest s-a implicat în proiecte precum activităţile noastre de CSR sau inaugurarea noilor cantine din cadrul locaţiilor Bosch, demonstrând cu orice ocazie disponibilitate şi dedicare. Având la bază sentimentul de încredere reciprocă am construit împreună un parteneriat pe termen lung.”

Bosch

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept