SUSTENABILITATE

Cei cinci piloni ai sustenabilității

Avem ambiția de a ne aduce propria contribuție pozitivă pentru a asigura un stil de viață sănătos clienților, oaspeților și angajaților noștri, precum și comunităților în care activăm. Ca parte a celui mai mare furnizor de servicii alimentare și de servicii de suport, și anume Compass Group PLC, avem responsabilitatea de a crea valoare și de a avea un impact pozitiv în lume. Lipsa resurselor naturale, schimbarea demografică, impactul asupra mediului redefinesc astăzi așteptările sociale, dar și modul în care înțelegem și operăm o afacere. Prin urmare, strategia noastră de Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) a devenit o parte foarte importantă a dezvoltării durabile a companiei noastre.

Găsirea, imaginarea unor modalități noi și inovatoare prin care să putem realiza ceea ce așteaptă clienții noștri de la noi, fără a influența negativ viitorul generației mai tinere reprezintă nu doar o provocare, ci și un motiv de a fi mândri, pentru că suntem bucuroși să fim un element al schimbării și să influențăm alte comportamente pozitive.

Alături de clienții și furnizorii noștri transformăm strategia de sustenabilitate în acțiuni măsurabile. Ne bazăm acțiunile pe cinci principii: credem în potențialul oamenilor, achiziții durabile și responsabile, bunăstarea oamenilor, protecția mediului înconjurător și politici sociale incluzive.

Pentru mai multe informații despre abordarea durabilă a Grupului Compass, faceți click aici.

Mediul înconjurător

Ca furnizor global de servicii alimentare și de servicii de asistență, avem responsabilitatea de a proteja mediul înconjurător și de a dezvolta și implementa politici clare și eficiente, cunoscute și respectate de către toți cei din compania noastră. Ne concentrăm mai mult pe reducerea consumului de energie și apă, dar și pe prevenirea pierderii alimentelor mai mult decât oricând.

 

Strategia noastră pe termen lung

Protejarea și îmbunătățirea bunăstării angajaților noștri este importantă pentru noi. Avem politici interne transparente, verificăm cu atenție și monitorizăm procesele îndeaproape pentru a asigura siguranța și bunăstarea nu numai pentru oamenii noștri sau pentru cei care lucrează cu noi, ci și pentru clienții și oaspeții noștri.

Misiunea de a găsi metode pentru a asigura o creștere durabilă va continua în cadrul companiei noastre. Până în anul 2020, obiectivele pe care le avem de îndeplinit sunt:

  • Promovarea unui stil de viață mai sănătos în rândul clienților și consumatorilor noștri. Nutriția este o parte importantă a dezvoltării durabile și ne angajăm să îi informăm și să îi ghidăm pe oaspeții noștri astfel încât aceștia să adopte un stil de viață mai echilibrat;
  • Îmbunătățirea continuă a măsurilor noastre de siguranță și securitate;
  • Menținerea și dezvoltarea și mai mult a mediului de lucru: ocuparea forței de muncă în mod echitabil, oportunități extraordinare de carieră și un loc decent de muncă reprezintă credința noastră fundamentală.

„Suntem transparenți în ceea ce privește impactul asupra mediului înconjurător și abordăm problema cu foarte mare interes, încrezători că reglementările noastre globale și sistemele de raportare vor reduce intensitatea emisiilor de gaze cu efect de seră cu aproape 50% până în 2030.”

Compass Group

Mai mult

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept