WEBSITE Ce facem

Cardinal

Experiență culinară personalizată, inovație și creativitate pentru evenimente cu stil.

Soluții de catering moderne, pentru timpuri moderne 

Prezentare elegantă și produse de înaltă calitate pentru a vă îmbunătăți evenimentele. Atmosferă confortabilă, meniuri excelente și soluții personalizate pentru a garanta o experiență culinară completă clienților noștri. Mâncare proaspătă și servicii extraordinare care reflectă calitatea de mare clasă.

Ne identificăm cu nevoile clienților noștri 

Cardinal este un brand flexibil, cu o gamă largă de concepte  și produse, potrivite pentru o varietate de categorii de clienți. Designul modern al prezentării produselor Cardinal este unic, dar se potrivește în mod natural cu peisajul și vizualul dorit de către clienții noștri. Lucrăm în strânsă colaborare cu o echipă de specialiști pentru a personaliza fiecare propunere vizuală pentru evenimentele noastre, astfel încât să putem da o identitate unitară, dar mai ales pentru a promova imaginea evenimentelor și a sprijini formarea unor comunități în jurul acestora.

Mereu în pas cu vremurile și cerințele clienților

Serviciile din cadrul brandului Cardinal se adresează clienților care își doresc evenimente personalizate și care se așteaptă la servicii rapide și de calitate pe acest segment. Pentru echipa Cardinal originalitatea și povestea din spatele fiecărui eveniment sunt factori definitorii pentru realizarea unor evenimente de înaltă calitate. Cardinal își propune să ofere clienților și consumatorilor un mediu cald și captivant, un mediu în care să poată sta, mânca, bea și relaxa. Serviciile noastre de catering pentru evenimente sunt îndreptate către dezvoltarea unor experiențe culinare inedite, de care clienții și consumatorii noștri să își aducă aminte.  De la meniuri tradiționale la cele cu specific international, până la concepte de food cu tematica dorită de către clienți, la coffee break-uri și recepții, Cardinal vă poate oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru un eveniment de succes. Totul, într-o atmosferă contemporană foarte plăcută. Cardinal este o marcă orientată spre client care se concentrează asupra percepției și emoției în momentul consumului, motiv pentru care conceptul nostru de prezentare, confort și concepte alimentare joacă un rol extrem de important.

Întotdeauna mai mult, cu un pas în față

Pasiunea noastră pentru arome și gusturi delicioase, precum și abordarea proactivă a unei piețe care se află în rapidă schimbare, dar mai ales nevoia consumatorilor este ceea ce ne ghidează în oferirea de servicii excelente. Acestea se reflectă în activitatea noastră zilnică. Cardinal este soluția ideală pentru evenimentele unde oamenii se așteaptă să servească alimente de calitate superioară și să aibă parte de servicii eficiente. Investim în oamenii din echipele noastre, în inovație și creativitate, astfel reușim să ne realizăm obiectivele și să construim parteneriate de succes pe termen lung.

Testimoniale clienți

  • Craiova
  • Sibiu
  • Bucharest

Respect reciproc, încredere și viziune comună

„ Grija față de nevoile angajaților noștri reprezintă una din prioritățile noastre, indiferent dacă vorbim despre dezvoltarea lor sau despre oferirea celor mai bune servicii de servire zilnică a prânzului, catering, transport etc. Colaborarea cu firma Eurest a început în urmă cu 1 an, odată cu dorința companiei de a redeschide cantina Ford. Profesionalismul de care au dat dovadă pe tot parcursul procesului de selectare, ne-a determinat să îi alegem pentru a ne fi parteneri. Feedback-ul constant pozitiv primit de la angajații noștri, de la vizitatorii din Europa, ca urmare a serviciilor de calitate oferite de firma Eurest ne dovedește că alegerea făcută a fost una înțeleaptă și în folosul ambelor părți. Nu poate fi construită o relație de afaceri fără o muncă în echipă, respect reciproc, încredere și viziune comună, acestea fiind doar câteva din ingredientele necesare pentru un parteneriat pe termen lung, iar firma Eurest ne-a demonstrat că deține toate aceste elemente esențiale. Le mulțumim pe această cale pentru toate lucrurile frumoase pe care le facem împreună .”

Ford

Un adevărat partener, profesionist și interesat de nevoile clientului

„Un meniu sănătos, variat, plin de savoare, precum și o companie alături de care să împărtășim aceleași valori, au fost principalele criterii când ne-am ales furnizorul la Continental Sibiu. Alături de Eurest, am descoperit nu doar o companie responsabilă, ci un adevărat partener, profesionist și interesat de nevoile clientului. Avem convingerea, că această colaborare va aduce pe termen lung beneficii și satisfacții de ambele părți."

Continental

Servicii de înaltă calitate şi adaptate nevoilor noastre

„Colaborarea dintre Bosch şi Eurest a început acum mai bine de 12 ani. În această perioadă, echipa Eurest a demonstrat profesionalism şi pasiune, dovedindu-se cea mai bună alegere pentru compania noastră. În locaţiile Bosch din Bucureşti, Cluj şi Blaj, Eurest oferă servicii de înaltă calitate şi adaptate nevoilor noastre. Are în aceleaşi timp capacitatea de a oferi 1200 de porţii de mâncare pe tură pentru unităţile de producţie, dar şi servicii de protocol în cazul evenimente speciale din cadrul companiei. Echipa Eurest s-a implicat în proiecte precum activităţile noastre de CSR sau inaugurarea noilor cantine din cadrul locaţiilor Bosch, demonstrând cu orice ocazie disponibilitate şi dedicare. Având la bază sentimentul de încredere reciprocă am construit împreună un parteneriat pe termen lung.”

Bosch

Fii la curent cu noutățile noastre!

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la cele mai noi informații despre Compass Group.

This website uses cookies. To accept, please click 'I accept'. For more information, see our cookies policy I accept